Egy kilométer hiányzott

Az Országos Rallye Bajnokság egyetlen murvás versenyén a Taxi4 Veszprém Rallye-n az utolsó szakaszon, a kilencedik helyről esett ki a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán – Dr. Kovács Annamária duó.

A verseny előtt egy hatvan kilométeres teszttel hangolódtak a murvás talajra és Zoli maximálisan megelégedve nyilatkozott a tesztről és a csapat munkájáról. Ezt követően a kvalifikáción a tizenharmadik helyet szerezték meg, majd a rajthelyválasztáson az ötödik rajtpozíció jutott nekik.

  • Élveztük a versenyt, mert nagyon szeretem a murvát. Az autó is nagyszerű volt, csak a végére ért el minket a technika ördöge – árulta el Lencse Zoltán.

Az utolsó várpalotai szakaszon jelentkezett a probléma, majd így teljesítették a nagylőtér gyorsasági szakaszt is. Eltörött az egyik féltengely és a váltónak is baja lett.

  • A kiesés miatt csalódott vagyok, mert jó lett volna végig menni az utolsó négy kilométeres szakaszon, ám ettől függetlenül nagyon jól éreztem magam a csapattal és tetszik az új irány is. Jók voltak az új beállítások, amiket még meg kell szoknom – tette hozzá Zoli.

A csapat legközelebb az Ózd-Salgó Rallye-n indul majd, a nyári szünet utáni következő aszfaltos versenyt augusztus 23-25-e között rendezik meg.

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is!