Kis város, nagy szeretettel

Szűkebb hazájába látogat az a mezőny, amelynek most már régóta részese. Éppen ezért ifj. Fogarasi Attila számára különös pikantériát kölcsönöz ez a hétvége. A Rallye2-es versenyző emiatt érez egy kis nyomást, de jó hangulatban, felszabadultan szeretne autózni hazai környezetben.

  • Minden szempontból móri vagyok! Itt születtem, azóta is a városban élek, ezért felemelő érzés, hogy hozzánk érkezik a szakág – árulta el érzéseit ifj. Fogarasi Attila. – Konkrétan a szervezésben nem vettem részt, csupán a rendezőnek felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha… Ha Mór lenne a központ, mert a város lelkes, mindenki szívesen fogadja a ralisokat. Nagyon örülök, hogy mindez megvalósult. Helyi erőként Müllner Tibi bácsi segített sokat, az ő nevét ezen a ponton mindenképpen meg kell említeni.

ifj. Fogarasi Attila számára az egyébként is furcsa esztendő eddigi rendkívül csonkára sikerült. Salgótarjánban felborultak, ezért összességében tíz versenykilométer van a kezében és a lábában, ami soknak egyáltalán nem nevezhető. Az is elképzelhető, hogy a hazai hétvége egyszersmind a szezonzáró is lesz a régi-új páros számára.

  • Utoljára három évvel ezelőtt mentünk együtt móri barátommal, Toloczkó Péterrel. Most viszont ez egy olyan alkalom, amit nem hagyhattuk ki – tette hozzá ifj. Fogarasi Attila. – Egy laza, sikeres versenyt szeretnénk futni, de természetesen nem adjuk fel a jó eredmény lehetőségét sem. A maga módján minden pálya nehéz. Az oroszlányi a leghosszabb, ezért ott sokat lehet kapni, és adni is. Csákberény a legtechnikásabb, Nagyvelegen a csúszós, dobálós részek adják meg a szakasz savát, borsát. Ultra kemény lesz. Jó lenne, ha a Rallye2 élmezőnyében a Ladás fölénybe bele tudnánk szólni, minden erőnkkel ezen leszünk.
Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is!