Ez a verseny mindenért kárpótolta őket!

Hibján József és Szollár Csaba az idei év elején nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen a kicsit sem gyenge Peugeot 208 Kupában próbált helytállni. A párosnak voltak igencsak nehéz versenyei a bajnokság folyamán, de az utolsó futam, a Nyíregyháza központtal megrendezett Rally Hungary-n szerzett második helyezés mindenért kárpótolta őket! Jocival beszélgettünk a verseny után. 

Nagy izgalommal készültetek a számotokra hazainak számító versenyre?

Igen, mivel Nyíregyháza központú verseny volt, rengeteg ismerős, barát, családtag előtt nyomhattuk a gázt.

Az első nap nem volt sétagalopp a versenyzők számára, ti mégis a Peugeot Kupa harmadik helyén tudtatok fordulni a másnapra.

Nagyon nehéz nap volt, ügyeltünk, hogy ne kapjunk defektet, fontos volt a pontos és jól felírt itiner is.

Ha a szombat nem volt könnyű, akkor hogyan összegezzük a vasárnapot?

Vasárnap az eső tovább nehezítette a dolgunkat, az autó jó beállításának köszönhetően viszont sikerült teljesítenünk a szakaszokat.

Végül is kategória ezüsttel sikerült befejeznetek ezt az igencsak nehéz versenyt!

Nagyon örültünk a Peugeot Kupa, a 2WD és az RC4 kategóriák második helyeinek!

Egy év tapasztalatával a hátatok mögött mi a véleményetek a Peugeot Kupás szereplésetekről és a sorozat egészéről?

Az év végi eredményünkkel elégedettek vagyunk, bár ez az idei év sok nehézséggel járt. A Nyíregyháza Rallye mindenért kárpótolt! Szollár Csaba navigátorommal azt terveztük, hogy ez az év a kettőnk összeszokásáról és az autó megismeréséről fog szólni. Jövőre ugyanitt szeretnénk kamatoztatni tapasztalatainkat. Összességében nagyon tetszett a Peugeot Kupa, a Tagai Racing-nek köszönhetően nagyszerű érzés volt ilyen közegben versenyezni.

Cornexim Kft., ABT Roll Kft., Kompresszor Varga Gh Kft., Gerda Trans Kft., Dunaföldvári Fémfeldolgozó Kft., Fehértó-Trans Kft., Szimita Trade Kft., Smaell-East Bt, Varga Ic Kft., K+K Spedit Kft., VárTeam Kft., Multi-Ház Kft., Nyírségtefu 2009 Kft., Bá-Mi Kft., Intrudair Kft., A-Véd Kft., Hungaro Hause Kft., Kelet Power Kft., Tuning Show Kft., Kiss László EV, Prestito Kft.

Forrás: rallyfeeling.hu

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is!