Fejcserés támadás

Egy közúti baleset miatt kényszerű kihagyni a 2019-es versenyszezon hátralévő versenyit V-V Rally Racing Mitsubishis párosa a Strider Zoltán – Apkó András duó. Ennek ellenére a csapat nem hagyja ki a Steelvent Ózd Rallyt, hiszen a Szilágyi Patrik – Veres István kettős képviseli a színieket.

Zoli Kelet-Európa egyik legérdekesebb benzinszagú rendezvényéről tartott hazafelé, amikor egy másik autós felelőtlen manővere miatt felborultak az autópályán és olyan sérülést szenvedett, amivel a hétköznapi életben még elboldogul, de versenyezni már nem tud.

  • A Hungaroring Classicról hazafelé jövet az autópályán leszorított minket egy másik autós és balesetet szenvedtünk a feleségemmel. Igaz már jobban vagyunk, de a gyógyulásom hosszabb ideig tart, így ezt az évet ki kell hagynom. Mivel a partnereimet szeretném kiszolgálni, így a csapaton belül Szilágyi Patrik közreműködését kéretem – árulta el Strider Zoltán, majd hozzátette: – Nagyon nehéz volt elengedni a szezonban tervezett hátralévő három versenyt, de a válltörés miatt hosszabb rehabilitációra van szükség, ami novemberig is eltarthat. Szerencsére a fiam másodszor is magyar junior Drag bajnok lett, ez valamennyire kárpótol.

Zoli csapaton belül választott helyettest Szilágyi Patrik személyében, aki az idei évben már megcsillantotta vezetői képességeit. Egerben vezető helyről technikai probléma miatt esett ki, Székesfehérváron pedig nem talált legyőzőre. Most Ózdon szeretne bizonyítani.

  • Az eddigi pályafutásom alatt rengeteg támogatást kaptam Zolitól és a Gulf Hungarytól, nélkülük nem tartanék itt és ezúton is szeretném megköszönni nekik a sok baráti és partneri támogatást” – mondta Szilágyi Patrik.

Patrik erre a versenyre navigátort cserél, hiszen korábbi társai munkahelyi elfoglaltságok mellett nem tudnak ennyi időt szánni a versenyzésre. Új versenytársa Veres István lesz, akivel hosszabb távon gondolkodnak.

  • A pályák egy részét ismerem, a tavalyi belsőkből próbálom elmélyíteni a tudásomat. Az új szakaszok mindenkinek kihívást jelentenek majd. Természetesen az élmezőnyben szeretnénk autózni, de nehéz dolgunk van, hiszen nagyon népes és erős mezőnybe cseppenünk – tette hozzá Patrik.
Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is!