Álmai netovábbja teljesülhet

Új versenyző páros mutatkozik be a hétvégén a Speed Technika csapatában, Határ Attila és Deák Henrietta személyében. A duónak nem csak a csapat és az autó lesz új a Steelvent Ózd Rallye-n, hanem ez lesz életük első Rallye1-es versenye is.

A csapat Hondája legutóbb a Székesfehérvár Rallye-n indult, ahol Neukirchner András nyerni tudott vele a Rallye2-es mezőnyben, azóta pedig egy fiatal tehetségre várt.

  • Van egy autónk, aminek jobban áll, ha a versenypályán van, mint ha itthon állna a garázsban – mondta Szilágyi Tamás csapatkoordinátor, majd hozzátette. – Mindenképpen szerettem volna, ha egy tehetséges fiatal versenyző megy vele és Határ Attilára esett a választásunk. Igaz az autóban még nem ült, de a csapattal már eltöltött egy versenyhétvégét és úgy érzem meg van benne a sport iránti tisztelet és elkötelezettség.”
  • A Veszprém Rallye előtt hozott össze a sors Szilágyi Tamással, aki meghívott arra a hétvégére. Nagyon jól éreztem magam, pozitív volt az emberek megnyilvánulása, ahogy tetszett az is, hogy szerelhettem egy R5-ös Fiestát – árulta el Határ Attila.

Attila a Hondában még nem ült, de a verseny előtt terveznek egy rövid tesztet, ahol egy kicsit összeszokhatnak az autóval.

  • Hosszú futam lesz, félig hazai pályákon, amiket nagyon szeretek. Az egyik szakasz pont a házunk elől rajtol. Szeretném meghálálni a bizalmat, Tamásnak és Apunak ezúton is köszönöm nekik ezt a lehetőséget. Persze az elsődleges cél az autóval való összeszokás lesz és egy hibamentes versenyt zárni, továbbá a 2WD Kupa dobogója, mert a kategóriánkban sajnos egyedül vagyok. Szeretnék jó benyomást tenni, de többet nem tudok mondani, mert ez lesz az első Rallye1-es versenyem. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy idáig eljutok – zárta a beszélgetést Attila.
Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is!