Online nevezés

A bal oldali menüsorban a „Nevezhető versenyek” menüpontban kell kiválasztani azt a versenyt, melyre nevezni kívánnak. Figyelem! A Historic és a Rallye2 versenyei az ORB versenyektől külön láthatóak! A nevezési lapot kitöltve a „Benevezés a versenyre” gombbal küldhető be a nevezés. A nevezés beküldéséhez minimálisan a piros alapszínű mezők kitöltése kötelező. Ekkor egy új ablakban megjelenik a kitöltött nevezési lap, melyet a „Nyomtatás” linkre kattintva kinyomtathat. A kinyomtatott nevezési lapot aláírva szintén meg kell küldeni a versenykiírásokban szereplő címre.

A nevezők a nevezői licenc igénylésekor megadott e-mail címükre kapják meg a nevezés beküldéséhez szükséges felhasználónevet és jelszót. Probléma illetve további kérdés esetén kérjük, forduljanak a +36 30 659-1841-es telefonszámon technikai személyzetünkhöz.

Ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is!

3 Comments

  1. 95584 786409Oh my goodness! a fantastic write-up dude. Thanks a good deal Nonetheless We are experiencing trouble with ur rss . Do not know why Not able to sign up to it. Possibly there is anybody finding identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx 667991

Leave a Reply

Your email address will not be published.